debatster2

Scoutler Talent- & Clubchallenge

09-11-2015

Vanavond vormt ons kantoor op het Kraanspoor, het decor van de jaarlijkse clubkampioenschappen van Dé Nederlandse Debatclub. Paul van Galen, Managing Partner bij Scoutler is nu een aantal jaren, met plezier, lid van Dé Nederlandse Debatclub. Een keer per jaar gaan de leden (talenten en ervaren debaters) verbaal met elkaar de strijd aan om de wisselbeker van Dé Nederlandse Debatclub. Vorig jaar was Dennis Bemelmans de winnaar van de Club Challenge. Dé Nederlandse Debatclub richt zich op professionals, ondernemers, studenten en anderen met een gemeenschappelijke ambitie: ze willen zichzelf trainen op het spreken in het openbaar, op het beter kunnen voeren van een ingewikkeld (pittig!) gesprek én ze willen leren beter te discussiëren in het échte leven. Ook willen ze maar al te graag dat de juiste argumenten hen te binnen schieten op het moment dat het ertoe doet. Niet als de discussie al voorbij is.

Dé Nederlandse Debatclub in Amsterdam is een initiatief van een aantal ambitieuze Young and Old Professionals. De club is - na enkele pilotavonden - gestart op 2 september 2013. Zij zien debatteren als een sport. Debatteren is een discussievorm, waarbij de oratorische vaardigheden op de proef worden gesteld. Het verbeteren van de kunst van het overtuigen zien we als een uitdaging. Ze debatteren op basis van verschillende debatvormen en -spelregels.

Bij een debatclub ben je zélf actief bezig. En je leert ook nog. Een ongedwongen formule om 'ongemerkt' op een positieve wijze in contact te komen met anderen. Natuurlijk ook na afloop die borrel. Om wederom 'ongedwongen' het geleerde van de avond te evalueren!

 Meer informatie: http://www.denederlandsedebatclub.nl/

mail

ontwerp MoreCreative.nl