IT Recuitment oplossingen   

1. Werving en selectie  

We richten ons op het vinden van geschikte kandidaten die na het het succesvol doorlopen van het recruitmentproces direct bij de opdrachtgever in dienst treden. We begeleiden het gehele recruitmentproces tot en met succesvolle afronding.

2. Interim Corporate Recruitment - Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Heb je een vacature met hoge prioriteit, tijdelijk meerdere vacatures of onvoldoende kennis of capaciteit om zelf het werving & selectieproces te coördineren? Een van onze ervaren interim recruiters kan het recruitmentproces begeleiden en namens jouw bedrijf kandidaten werven en selecteren. Dit kan zowel bij jou op locatie als vanuit ons eigen kantoor in Amsterdam.  

3. Interim IT Staffing

Heb je tijdelijk extra (technische) expertise of capaciteit nodig? Scoutler beschikt over een vast team van ervaren interim IT profesionals die snel inzetbaar zijn. Onze interimmers zijn gespecialiseerd in o.a. Software Engineering en Dabase Development (Oracle, C#, .Net), beschikken over een geldige VAR-verklaring en zijn door ons persoonlijk gescreend op kennis en ervaring.

Neem vrijblijvend contact met ons op, we bespreken graag samen welke oplossing het beste aansluit bij jouw recruitment-vragen.

ontwerp MoreCreative.nl